Vanaf januari 2019 gaan Van Holm Communicatie en The Instance samen verder als Crossmedial. Sinds 2001 deelden we al onze kantoren en expertise, maar nu gaan we voluit samenwerken vanuit één nieuwe visie. Centraal staat de wisselwerking tussen print en online communicatie. Onze nieuwe naam is dus niet toevallig: crossmedial - creative agency.
Ga naar onze nieuwe website:

T +32 (0)9 236 44 60
info@vanholm.be

Bilksken 34
9920 Lovendegem
België

Ja, ik wil advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:
  Contacteer mij via:
  Crossmedia

  Crossmedia

  Crossmedia: een populair verschijnsel in de marketingwereld, waarschijnlijk ook de juiste aanpak voor u. Focussen op slechts één kanaal is vaak tijdverlies. Wij helpen u bij de keuze van uw media en zorgen voor de passende boodschap. U zal versteld staan van uw communicatiebereik. We gaan dus met u op zoek naar de perfecte mediamix voor het beste resultaat.

  Na lancering van de campagne brandt er maar één vraag op uw lippen: “Wat heeft het opgebracht?” Wel, wij presenteren u na een grondige analyse het langverwachte resultaat: Scoorde de advertentie beter dan de folder? Hoeveel mensen schreven zich in? Hoeveel reacties waren er op de wedstrijd? ... We meten alles 100% betrouwbaar en we zorgen ervoor dat u het maximale uit uw investering haalt.

  Saaie, platte en voorspelbare communicatie … wij hebben er een hekel aan, u hopelijk ook? We zetten resoluut in op interactieve communicatie, want de betrokkenheid van uw klanten bepaalt uw succes. Verras uw doelgroep met interactieve prikkels, ze zullen u en uw boodschap langer onthouden. Zelfs de saaiste cijfers en jaarverslagen in pdf toveren we om tot interactieve infographics en marketingtools.

  Ziezo, een hele boterham, maar wij smeren ‘m voor u en maken er een hapklare en onweerstaanbare brok communicatie van.

  Zowel geprint als digitaal, crossmedia vervat uw boodschap in een totaalverhaal.