Vanaf januari 2019 gaan Van Holm Communicatie en The Instance samen verder als Crossmedial. Sinds 2001 deelden we al onze kantoren en expertise, maar nu gaan we voluit samenwerken vanuit één nieuwe visie. Centraal staat de wisselwerking tussen print en online communicatie. Onze nieuwe naam is dus niet toevallig: crossmedial - creative agency.
Ga naar onze nieuwe website:

T +32 (0)9 236 44 60
info@vanholm.be

Bilksken 34
9920 Lovendegem
België

Ja, ik wil advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:
  Contacteer mij via:
  Branding & identiteit

  Branding & identiteit

  “Een huisstijl bestaat uit een krachtig logo en sterke visuals …”

  Dat is lang niet alles. Uw huisstijl bepaalt uw bedrijfsidentiteit en is een visitekaartje voor al uw stakeholders. De publieke perceptie van uw merk staat of valt met de houding en de communicatie van uw onderneming. Een krachtig logo en strak uitgelijnd design zijn belangrijk voor een sterk merk, maar zonder een doordachte en sturende communicatiestrategie leeft uw merk als een vis op het droge.

  Gebruik Van Holm om in een stroomversnelling te raken. Wil u het roer omgooien en een andere koers varen? Wij helpen u graag om de juiste route uit te stippelen. Wil u gewoon een frisse wind door uw communicatie laten waaien? Soms is een kleine restyling voldoende.

  We zijn benieuwd naar uw verhaal en gaan graag met u in zee. Shoot!